In de cursus allergenen wordt uitgelegd wat een allergie of intolerantie inhoudt voor consumenten en waarom veilig met allergenen werken belangrijk is. De 14 wettelijke allergenen worden uitgebreid behandeld en uw personeel krijgt inzicht in de belangrijkste aandachtspunten bij het werken met allergenen: nauwkeurig volgen van de receptuur en het voorkomen van kruisbesmetting en verwisseling.
Bij deze cursus inbegrepen:
Cursusduur:
+/- 30 min.Beschikbare talen:
Het basispakket per medewerker bevat toegang tot het portaal en de cursus Voedselveiligheid & HACCP. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om aanvullende cursussen aan te schaffen. Maak hieronder uw keuze voor een eenmalige aankoop of een abonnement. Bij de aankoop van een abonnement ontvangt u nu 20% korting! U kunt uw gegevens tijdens het registreren nog wijzigen.
Bij een eenmalige aankoop heeft u een licentieduur van 1 jaar. Na 1 jaar zal de registratie automatisch eindigen. Een eenmalige aankoop is inclusief:
Na registratie kunnen de aanvullende cursussen worden toegevoegd.
BIj een doorlopende licentie profiteert u van een aantal voordelen:
Na registratie kunnen de aanvullende cursussen worden toegevoegd.