In de uitgebreide module Voedselveiligheid & HACCP leren uw medewerkers niet alleen aan welke hygiëneregels zij zich moeten houden op de werkvloer, maar ook waarom dit zo belangrijk is. Na uitleg over wetgeving en mogelijke gevaren wordt uitgelegd welke rol zij zelf spelen en hoe zij voedselveilig kunnen werken. Daarnaast wordt uitgelegd wat een product recall is en wordt het belang van registraties onderstreept.
Bij deze cursus inbegrepen:
Cursusduur:
45 min. tot 1 uurBeschikbare talen:
Het basispakket per medewerker bevat toegang tot het portaal en de cursus Voedselveiligheid & HACCP. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om aanvullende cursussen aan te schaffen. Maak hieronder uw keuze voor een eenmalige aankoop of een abonnement. Bij de aankoop van een abonnement ontvangt u nu 20% korting! U kunt uw gegevens tijdens het registreren nog wijzigen.
Bij een eenmalige aankoop heeft u een licentieduur van 1 jaar. Na 1 jaar zal de registratie automatisch eindigen. Een eenmalige aankoop is inclusief:
Na registratie kunnen de aanvullende cursussen worden toegevoegd.
BIj een doorlopende licentie profiteert u van een aantal voordelen:
Na registratie kunnen de aanvullende cursussen worden toegevoegd.